Kategorier
Bygg

Byggfirma i Stockholm utför renoveringar och ombyggnader

Om du och din familj ska flytta in i ett äldre hus, vill ni kanske göra en del förändringar innan inflyttning. Anlita en byggfirma i Stockholm för jobbet.

Visst är det spännande att ha fått möjligheten att köpa ett äldre hus med potential att utvecklas till ett drömhus! Men med största sannolikhet krävs det en del förändringar för att huset ska passa till den nya familjen. Kök och badrum kan vara av äldre datum. Systemet för uppvärmning är kanske inte heller helt modernt och framförallt inte miljövänligt. Kraven på förändringar kan då kräva insatser från flera behöriga hantverkare.

Processen med att renovera och bygga om en äldre villa kan i början uppfattas helt överkomlig. Men även för en händig hemmafixare kan arbetet bli tröstlöst och tidsödande. Oftast finns det arbeten där det krävs speciell kompetens och behörighet som exempelvis att dra in vatten, avlopp och elektriska ledningar. Sådana uppgifter får helt enkelt inte en lekman göra.

En byggfirma i Stockholm tar totalansvar

Du och din familj har köpt ett hus på pendelavstånd till Stockholm City. Huset ni köpt kan närmast betraktas som en så kallad grosshandlarvilla. Fasaden är i trä och snickarglädjen flödar över. Villan har dock sett sina bästa dagar och renoveringsbehovet är stort. Först och främst måste det befintliga vattenburna värmesystemet bytas ut. Att värma huset med en oljepanna finns inte på er karta. Istället ska ni installera bergvärme och värmepump.

Någon tid för att själv renovera huset har du inte. Istället kontaktar du en byggfirma i Stockholm som kan ta renoveringen och ombyggnaden på entreprenad. Tillsammans bestämmer ni vilka olika åtgärder som ska prioriteras. Förutom förändring av värmesystemet måste kök och badrum renoveras för att göra huset beboeligt. Och efter att ni flyttat in får byggfirman ta itu med renovering av husfasaden.

Anlita en byggfirma i Stockholm via länk: byggfirmastockholm.biz