Kategorier
Rivning

Rivning av hus i Stockholm

För den som har en attraktiv tomt med ett gammalt hus finns möjlighet att sälja för bra pris. Anlita en firma för rivning i Stockholm och öka värdet snabbt.

Kenneth satt vid köksbordet och försökte komma på vad han skulle göra med den fastighet han ärvt. Huset var fallfärdigt och var mer än börda än en glädje för honom och han önskade att han aldrig fått ärva det. Men nu var det som det var och han behövde se till att bli av med det så fort som möjligt. Men hur?

Det var snart dags att bege sig till jobbet men han valde att ta en kopp kaffe till och läsa klart tidningen. Det skulle bli bråttom men det struntade han i. Så fastnade ögonen på en liten artikel. Den handlade om ett gammalt hus som rivits inne i stan. Det var inte artikeln i sig som fick honom att reagera utan själva orden rivning och sälja mark.

Rivning ett alternativ

Under hela förmiddagen längtade han efter lunchen så att han kunde påbörja sina efterforskningar. Så snart det var dags plockade han fram sin mobil och började att söka på företag som genomförde rivning av hus i Stockholm. Han hittade ett företag som gjorde en kalkyl och när han såg att det skulle fungera anlitade han dem för att ta ner det gamla huset snarast.

Det tog inte lång tid, efter att huset var rivet, förrän han hade snyggat till tomten och satt ut en annons. Han visste att marken nu var intressant men att den var så extremt intressant hade han aldrig kunnat gissa. Efter budgivning hade han fått en summa som var långt över det förväntade och ingen kunde vara mer nöjd än Kenneth som inte längre var besviken på det arv han fått.