Kategorier
Byggtips

Smide burar in dina vänner i Stockholm

Har du svårt att hålla ordning på alla dina vänner där hemma? Det är ett vanligt problem, inte minst i Stockholm. Nu kan du hålla dem trygga i stil med smide!

Har du en rymningsbenägen vän? Det kan vara frustrerande och en stor källa till oro. Varken staket eller koppel hjälper och titt som tätt strövar han fritt på Stockholms gator. Det kanske känns tråkigt att bura in honom men det kommer göra honom tryggare och dig mindre orolig.

En bra lösning är att ordna en stor bur av smide åt honom. Han kan leva rövare bäst han vill inne i buren, utan risk för att den går sönder eller brister. Du kan till och med få ett tak på smidesburen. Då finns det ingen risk för att han hoppar ut eller välter sidorna.

Med snyggt smide ser burarna inte ut som fängelser

En smidesverkstad i Stockholm kan inte bara fixa en stor bur – den kan till och med göra balkongen till en säker plats. Du kanske inte bara har en energisk vän på gräsmattan, utan en akrobatisk kompis inne i huset. De spinnande vännerna har en tendens att klättra och jaga efter fjärilar som flyger över balkongräcket.

Du kanske oroar dig för att det ska börja se ut som ett fängelse där hemma om allt ska buras in. Men du kan få smidesburarna och balkongräcket att se ut som riktigt snygga inredningsdetaljer. Alla är trygga och allt är snyggt. Och du kan slappna av.