Kategorier
Bostad

Dags att köpa attefallshus i Stockholm

Vem vill inte ha ett attefallshus i Stockholm? En skrivstuga, ett boende för unga vuxna barn eller för mormor. Enkelhet utan att rucka på bekvämlighet.

Att skaffa extra bostadsutrymme på din fastighet utan byggnadslov måste vara en av de smartaste idéer våra kära politiker kommit på. Vem behöver inte mer plats liksom? När vi nu redan fyllt garaget med osorterat skräp så att inte ens en moppe får plats där, än mindre bilen? Seriöst talat är det så att en mindre bostad på tomten är smart.

Ett attefallshus behöver inte nödvändigtvis innehålla just bostadsyta utan kan användas för andra syften. Ett eget utrymme för någon typ av utrymmeskrävande hobby är populärt. Men bäst är det utan tvivel att införskaffa ett nyckelfärdigt hus som man kan bo i utan krångel.

Attefallshus med extra allt och alla bekvämligheter

För dig som är intresserad av att skaffa ett attefallshus i Stockholm finns många möjligheter. Om du är kreativ och kunnig och vill ha byggt en modell efter eget huvud krävs det förstås fortfarande att huset håller de mått och uppfyller de krav som lagen föreskriver. I övrigt väljer du själv utseendet.

Ett bostadshus, för släkt och vänner eller för uthyrning till andra, måste uppfylla samma krav som alla andra bostäder. Väljer man att köpa ett nyckelfärdigt hus är detta redan ordnat. Ett eget utrymme för farfar eller för släktens semester. Alla moderna bekvämligheter och inget krångel alls. Välj en seriös och kompetent husfirma och öka på boyta och marknadsvärde.