Kategorier
Renovering

Snickare skapar compact living i Göteborg

I Göteborg tvekar fler och fler att skaffa ett stort boende och anlitar istället en snickare för att bygga om ettor, tvåor och husvagnar till kompaktboende.

Huspriser, priser på bostadsrätter och kostnaderna för en hyresrätt slukar mer och mer av inkomsten. För många känns det oproportionerligt att lägga så mycket pengar på boende. Mycket av dagarna tillbringar man ändå på arbetet, i skolan eller på olika fritidssysselsättningar. Av dygnets 24 timmar tillbringar de flesta åtminstone 8-10 timmar hemifrån och kanske 8 timmar till sömn.

Att istället välja ett kompaktboende gör att man kan spara mycket pengar. För de som inte har barn kanske det är roligare att lägga pengarna på resor och att kunna ta middag på restaurang. Men även barnfamiljer kan ha glädje av att dra ner på bostadsytan.

Låt en kunnig snickare designa ett funktionellt, kompakt hem

Att bo på en mindre yta behöver inte innebära avsaknad av bekvämligheter. Man använder bara utrymmet mer effektivt. Har du en mindre lägenhet som känns trång kan du anlita en snickare i Göteborg och få idéer om hur du kan bygga om. Sängen kan antingen göras uppfällbar eller så kan du bygga på höjden och få en skrivplats under den. 

Stora möbelvaruhus har generöst med idéer om hur man kan skapa ett trivsamt hem på liten yta. Det som kan behövas är lite hantverksskicklighet och det är där en utbildad snickare kommer in i bilden. Som privatperson kan du dessutom använda dig av rotavdraget och få 30% avdrag på arbetskostnaden.